TALOON & KOTIIN

02.03.2023

Vanhoihin taloihin ja ekokoteihin ei sovi mitkä tahansa tuotteet. Täältä löytyy remonttitarvikkeita, ihania tuotteita ja tekijöitä molempiin - myös taloihin, joissa ei ole viemäröintejä!

Huomaathan, että esittelyiden suositukset eivät ole omiamme, vaan yritysten maksullisia suosituksia. Kuitenkin, mikäli meillä on kokemus kyseisestä yrityksestä, sen palvelusta tai tuotteista ja olemme olleet niihin tyytyväisiä, merkitsemme kyseisen yrityksen tähdellä Onko sinulla ehdottaa yritystä tai tuotetta suosituksiin? Ks. info ja ota yhteyttä!


Meidän Talo

Remontoi unelmista totta

Meidän Talo esittelee Suomen upeimmat ja hurjimmat remonttihankkeet havainnollisissa ennen & jälkeen -jutuissa. Kerromme kuinka kaikki tehtiin ja annamme parhaat vinkit rakennus- ja sisustusmateriaalien valintaan.

Tilaa Meidän Talo ja lue myös vanhempia lehtiä digilehtinä!


Metsä-Tappura Oy

Puutavarat ja puusepäntyöt perinteiseen puurakentamiseen.

Osoite: Lempäälä
Puhelinnumero: 040 824 9627
Siirry kotisivuille

Olemme kolmen sisaruksen luotsaama perheyritys, joka on erikoistunut perinnerakentamisen sekä entisöinti- ja restaurointikohteiden puutavaratarpeisiin. Toimitamme puutavarat hirsistä koristelistoihin sekä höyläämme mm vanhojen mallien mukaisia tuotteita. Puusepänverstas palvelee kaikissa puutyötarpeissa. Erikoisosaamisenamme vanhojen talojen massiivipuuportaat. Teemme myös sorvauksia. Suuri osa tuotteistamme on lähipuu-tukeista sahaamiamme lähituotteita. Meiltä löydät raaka-aineet myös puutyöharrastuksiin.


Osmo Color - Auson Tervamaalit

Ajattomien ja puuta kunnioittavien pintakäsittelyaineiden puolestapuhuja ja jakelija.

Osoite: Useita jällenmyyjiä
Puhelinnumero: 019 264 4200
Siirry kotisivuille
Katso jälleenmyyjät

Meidän tarinamme sai alkunsa rakkaudesta puumateriaaliin ja käsillä tekemiseen, ja tämä näkyy toimissamme yhä edelleen. Teemme, kokeilemme ja opimme jatkuvasti lisää, sillä haluamme tarjota hyviä, ajattomia ja kestäviä tuotteita asiakkaillemme. Yksi perinteisen pintakäsittelyn klassikkotuote on ehdottomasti tervamaali. Ausonin upeat pigmentoidut puutervat hurmaavat ulkotiloissa paitsi värillään ja tuoksullaan, myös kestävyydellään ja ajattomuudellaan. Tervamaali sopii käytettäväksi kaikille uusille ja käsittelemättömille puupinnoille sekä aiemmin tervalla, keittomaalilla tai rautavihtrillillä käsitellyille pinnoille. Terva on luonnon oma maali, jolla saadaan vahva ja hengittävä suoja puulle. Valmiiden tervamaalien lisäksi löydät meiltä tarvittavat aineet myös omiin tervasekoituksiin.


Pikkuvihreä

Pikkuvihreästä toimivimmat käymälät, kompostorit ja jäteveden puhdistajat asiantuntevalta perheyritykseltä.

Osoite: Vanha Ahteentaantie 1, 21140 Rymättylä
Puhelinnumero: 02 242 1089
Siirry kotisivuille

Pikkuvihreä on vuonna 1993 perustettu ekologisiin kuivakäymälöihin, harmaavesisuodattimiin sekä kompostointiin erikoistunut kotimainen perheyritys. Pikkuvihreä on oman alansa ehdottomia asiantuntijoita 30 vuoden kokemuksella. Pikkuvihreästä löydät toimivimmat kuivakäymälät ja wc-ratkaisut kaikkiin tarpeisiin kesämökille ja haja-asutusalueelle. Pikkuvihreän osaaminen ei rajoitu vain kotimaahan, sillä Pikkuvihreän Suomessa valmistamia Green Toilet kompostikäymälöitä löytyy maailman kaikilta mantereilta. Pikkuvihreän asiantunteva asiakaspalvelu neuvoo maksutta kaikkia käymäläasioissa. Ota rohkeasti yhteyttä!


Quriosa Interior

Kaikenlaista kivaa kotiisi, perinnerakentamiseen ja sisustukseen!

Osoite: Kosköntie 715, 65650 Koskö
Puhelinnumero: 050 343 4522
Siirry kotisivuille

Vaasan lähellä sijaitseva vanha koulurakennus Koskön kylässä Mustasaaressa kätkee sisälleen myös verkkokauppana toimivan hurmaavan sisustuspuodin ja perinnerakentamiskaupan, jonka laajaan valikoimaan kuuluu mm. vintagetuotteet, pellavaöljymaalit, helat, kauniit sähköjohdot, pinkopahvit ja perinnetapetteja, tervaa, sisustus- ja lahjatavaraa sekä paikallisten yritysten tuotteita. Meiltä löydät esimerkiksi Cult Designin, Strömshagan, Klintan, Sköna Tingin, Theonen, Chic Aniquen, A lot Designin, IB Laursenin ja Lempi Lifestylen tuotteita, Mellow Designin ja Quriosa Interiorin yhteistyönä syntyneitä paikallisnimitarjottimia, Gammalsvenskan, Gysingen ja Pihlgren & Ritolan kauniit tapetit sekä Ottossonin pellavaöljymaalit. Tervetuloa ostoksille!


Separett

Separett valmistaa vedettömiä kuivakäymälöitä, kuten polttavia, pakastavia ja erottelevia käymälöitä.

Osoite: Verkkokauppa
Puhelinnumero: 019 241 8230
Siirry kotisivuille

Separett on jo yli 40 vuoden ajan kehittänyt vedettömiä käymäläratkaisuja elämänlaadun parantamiseksi, jotka helpottavat jokapäiväistä elämää ja tarjoavat mukavuutta kaikille. Separett AB perustettiin vuonna 1976, ja nykyään tuotteitamme käytetään kaikkialla maailmassa. Nykyisin valikoimaamme kuuluu polttavia, pakastavia ja erottelevia käymälöitä sekä niiden tarvikkeita, kuten käymäläjätekompostereita ja virtsan kerääviä ejektoreita, joiden avulla ravinteikkaan virtsan voi hyödyntää siististi ja vaivattomasti puutarhalannoitteena. Tuotteet ovat suosittuja mökkikäytössä, mutta niitä käytetään yhä enenevissä määrin myös omakotitaloissa, minikodeissa, matkailuautoissa ja veneissä. Tuotteemme antavat mahdollisuuden säästää vettä jotakin arvokkaampaa kuin jätehuuhtelua varten.


Unelmien Talo&Koti

Iloisen sisustajan suosikki

Suomen iloisimman sisustuslehden joka numerossa:
• Vähintään neljä persoonallista suomalaista kotia
• Värikkäitä, kerroksellisia ja oivaltavia sisustusideoita
• Edullisia sisustuslöytöjä ja helposti toteutettavia ideoita
• Parolan asema -bloggaaja Katja Rinkinen kunnostaa huonekaluja
• Annin Uunissa suosikkiresepti
• Inspiroivia DIY-ideoita askartelusta käsitöihin
• Kirpparivinkkejä.


Tilaa Unelmien Talo&Koti ja lue myös vanhempia lehtiä digilehtinä!


Virtasen Maalitehdas

Virtasen Maalitehdas - Terveen Talon Paras Kaveri!

Osoite: Työkuja 5, Parainen
Tehtaanmyymälä: Tuotekatu 6, 21200 Raisio
Puhelinnumero: 010 32 31 600
Siirry kotisivuille
Katso jälleenmyyjät

Aimo Virtanen aloitti maalien tekemisen vuonna 1951 Paraisilla, Turunmaan saaristossa. Piti kuulemma tehdä itse, kun ei muualta kelvollista saanut. Aimon kehittämä pellavaöljypohjainen neljän luonnonöljyn maali loi Virtasen maaleille legendaarisen maineen laadukkuudellaan ja kestävyydellään. Virtasen monipuolinen maaliperhe on tänäänkin oikea valinta niin perinteisille puutaloille kuin moderneille hirsitaloille. Luonnonmukaiset, hengittävät maalit suojelevat niin perhettä kuin puun ydintä. Lisäksi ne ovat helppoja maalta, eivätkä ne valu. Vuosikymmenten kokemuksella uskallamme luvata, että Virtasen perinteitä kunnioittavat maalit toimivat takuuvarmasti, aivan kuten on luvattu. "Maali, joka kestää saariston karuissa ja kosteissa olosuhteissa, kestää missä vaan!" Ps. Tiesitkö että Virtasen 4 Öljyn Maalilla voi myös maalata pakkasella? Virtasen 4 Öljyn Maalilla voit maalata jopa -20° pakkasella kuten saaristossa perinteisesti venevajat jään päältä on maalattu. Maalaa talvella ja lomaile kesällä!