Omavarainen.fi

Ideoita & inspiraatiota yksinkertaisesta elämäntyylistä pitäville nykyajan ihmisille! Omavarainen.fi pyrkii yhdistämään yksinkertaisen elämäntyylin arjen iloihin olematta liian ryppyotsainen tai vaativa. Sivuston keskeisiä teemoja ovat omavaraistelu vailla täydellisen omavaraisuuden ideologiaa, hyötypuutarha, vanhassa talossa eläminen ja monimuotoinen omatoimisuus arkisissa askareissa.

Kirjat: Vanhassa talossa - kohti omavaraisempaa elämää, kustantaja Docendo 2022. Hurmaava hyötypuutarha & Vinkkejä omavaraisempaan arkeen 10.8.2023, Docendo.

Statistiikka

Vuonna 2022 sivustolla vieraili yli 392 000 kävijää ja sivuston lukukertoja oli yli 725 000.

Lisää sivustosta ja sen taustoista ks. sivun alaosa.


Esillä medioissa mm.

Ota yhteyttä

Omavarainen.fi Jovelan Johanna
kirjeet@omavarainen.fi

Instagram

Sivustosta

Omavarainen-sivuston taustalla on vuonna 2013 Jovelan Johannan avaama Jovelan talopäiväkirja -blogi, joka kertoi kahden kaupunkilaisen elämänmuutoksesta saatesanoilla: "Kaksi kaupunkilaista jätti entisen elämänsä ja muutti maalle 150-vuotiaaseen hylättyyn taloon katuvalottoman kylätien varrella. Juoksevaa vettä ei ole ja viemäröintejä ei tule. Korjaustarpeita on paljon, käsiä neljä. Tavoitteena omavaraisempi, hyvä elämä perinteitä kunnioittaen."

Vuonna 2019 Jovelan Johanna toteutti monivuotisen unelman omavaraisempaan ja nykyaikana hieman erilaiseen elämäntyyliin liittyvästä laajemmasta sivustosta, joka tarjoaisi ideoita ja inspiraatiota nykyajan ihmisille, joiden haaveena tai tavoitteena on omavaraisempi ja omatoimisempi elämä rennolla otteella. Näin syntyi omavarainen.fi jonka alla Jovelan talopäiväkirja -blogi toimii omana erillisenä osionaan.

Jovelan Johannan kirjoittama ja valokuvaaja Annabelle Antaksen kuvittama kirja Vanhassa talossa - kohti omavaraisempaa elämää julkaistiin syyskuussa 2022 Docendon kustantamana, kuten myös kirja Hurmaava hyötypuutarha & vinkkejä omavaraisempaan arkeen elokuussa 2023.

Ihmiset sivuston takana ja Jovelassa

Jovelan Johanna on yrittäjä, joka on toiminut tuottajana ja vastaavana tapahtuma-alan tuottajana sekä myynnin ja markkinoinnin saralla jo 20 vuoden ajan. Alun perin Johanna on koulutukseltaan mielenterveyshoitaja ja omaa myös Suomen Pelastusalojen Keskusjärjestön 72h-varautumiskouluttajapätevyyden. Jovelan isäntä Veikko on koulutukseltaan talonrakentaja ja metalliartesaani, joka on vastannut Jovelan 150-vuotiaan hirsitalon kunnostustöistä.

Omavarainen.fi kuuluu Johannan yrityksen hallinnoimiin sivustoihin.
Mikäli haluat mainostaa sivustolla, ota yhteyttä!