YRITYSTEN SUOSITUKSIA

Mistä kannattaa hankkia mitäkin? Mistä hyvät taimet, siemenet ja puutarhahyödykkeet? Mistä löytyy vanhaan taloon tai ekokotiin sopivia remonttitarvikkeita ja tekijöitä? Entä jos talossa ei ole viemäröintiä? Irtautuisimmeko verkosta tai lisäisimmekö omatuotantoa? Millä ja missä säilöä ja säilyttää satoaan? Mitkä kirjat tarjoavat ilmastoomme ja elämäntapaamme sopivia ideoita?

Tällä osastolla tuotteiden valmistajat, myyjät ja palveluntuottajat vastaavat mm. näihin kysymyksiin omilla tuote- tai palvelusuosituksillaan käsi sydämellä ja kertovat lukijoillemme mitä juuri heillä olisi tarjolla nykyajan ihmisille, jotka etsivät mahdollisuuksia ja inspiraatioita yksinkertaisempaan ja/tai omavaraistelevaan elämäntyyliin niin kotona kuin puutarhassakin.

Huomaathan, että suositukset eivät ole omiamme, vaan yritysten maksullisia suosituksia (pois sulkien kirjat, joissa on myös omia suosituksiamme). Onko sinulla ehdottaa yritystä tai tuotetta suosituksiin? Ks. info ja ota yhteyttä!

Tältä osastolta löydät ihania puutarhatuotteita, taimia, siemeniä, kasvihuoneita ja kaikenlaista tarpeellista omaan hyötypuutarhaasi, suoraan niiden valmistajien ja myyjien suosituksina.

Vanhoihin taloihin ja ekokoteihin ei sovi mitkä tahansa tuotteet. Täältä löytyy remonttitarvikkeita, -tekijöitä ja ihania tuotteita koteihin - myös taloissa, joissa ei ole viemäröintejä!

Tältä osastolta löydät hyödyllisiä ja ihania DIY-tuotteita, elintarvikkeita sekä kirjoja, jotka tarjoavat yksinkertaiseen, omavaraistelevaan ja omatoimiseen elämäntapaan sopivia ideoita.