YRITYSTEN SUOSITUKSIA

Mistä kannattaa hankkia mitäkin? Mistä hyvät taimet, siemenet ja puutarhahyödykkeet? Mistä löytyy vanhaan taloon tai ekokotiin sopivia remonttitarvikkeita ja tekijöitä? Entä jos talossa ei ole viemäröintiä? Irtautuisimmeko verkosta tai lisäisimmekö omatuotantoa? Millä ja missä säilöä ja säilyttää satoaan? Mitkä kirjat tarjoavat ilmastoomme ja elämäntapaamme sopivia ideoita?

Tältä osastolta löydät ihania puutarhatuotteita, taimia, siemeniä, kasvihuoneita ja kaikenlaista tarpeellista omaan hyötypuutarhaasi, suoraan valmistajien,
kasvattajien ja myyjien suosituksina.

Kaikkea ihanan hyödyllistä kokkailuun, kotoiluun, remontointiin ja DIY-kärpäsen puremiin unohtamatta vanhoihin taloihin ja ekokoteihin sopivia tuotteita, jotka tarjoavat ideoita yksinkertaiseen, omavaraistelevaan ja omatoimiseen elämäntapaan - myös taloissa,
joissa ei ole viemäröintejä!

Puutarha & Piha sekä Kotoilu & Kokkailu -osastolla tuotteiden valmistajat, myyjät ja palveluntuottajat vinkkaavat teille palveluistaan tuote- tai palvelusuosituna käsi sydämellä, ja kertovat lukijoillemme mitä juuri heillä olisi tarjolla nykyajan ihmisille, jotka etsivät mahdollisuuksia ja inspiraatioita yksinkertaisempaan ja/tai omavaraistelevaan elämäntyyliin niin kotona kuin puutarhassakin.

Huomaathan, että suositukset eivät ole omiamme, vaan yritysten maksullisia suosituksia (pois sulkien kirjat, joissa on myös omia suosituksiamme). Onko sinulla ehdottaa yritystä tai tuotetta suosituksiin? Ks. info ja ota yhteyttä!